Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Διαδραστικό Λουκουμάκι #3_ Το ρήμα και τα συμπληρώματά του

  😀😀😀  Πρώτη ανάρτηση στο Blog  για το 2020! 
Καλή Χρονιά και από εδώ φίλοι μου! Ωραίες οι διακοπές και η επανεκκίνηση δύσκολη -ως συνήθως! Για να μην ξεχνιόμαστε... το τρίτο διαδραστικό λουκουμάκι είχε ανέβει πριν τις γιορτές, όμως σας το παραθέτω κι εδώ, μέσα από τις αναρτήσεις του blog, για να μπορείτε να το βρείτε πιο εύκολα στο αρχείο και στις αναζητήσεις σας.

Τι είναι τα Διαδραστικά Λουκουμάκια:
  Η σειρά ηλεκτρονικών αρχείων με τίτλο «Διαδραστικά Λουκουμάκια» αποτελείται από πολλά μικρά ανεξάρτητα αρχεία εκπαιδευτικού υλικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαδραστικά τετράδια ή σε ολόκληρα Lapbook δικής σας σύνθεσης. Περιλαμβάνουν την γλυκιά γεύση της διάδρασης, της κατασκευής και της μάθησης!
Τα αρχεία περιλαμβάνουν:
  • Οδηγίες κατασκευής για τον εκπαιδευτικό σε ξεχωριστή σελίδα με φωτογραφίες βήμα βήμα.
  • Σύντομες οδηγίες πάνω στο εκτυπώσιμο φύλλο για τους μαθητές



Για καλύτερη οργάνωση κάθε αρχείο θα έχει έναν αριθμό και έναν τίτλο. Ο κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να συνδυάσει μεμονωμένα αρχεία ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών/τριών του και να καλύψει το εύρος της ύλης που επιθυμεί.

Το 3ο αρχείο:
Στο 3ο αρχείο της σειράς περιλαμβάνεται το flipbook (βιβλιαράκι με ταμπέλες ανά σελίδα) των ρημάτων από το Lapbook  του Συντακτικού, απλά εδώ θα βρείτε τα στοιχεία και με κενά πλαίσια με διατηρημένους τίτλους, ώστε να συμπληρώσετε εσείς κατά βούληση το υλικό σας ή τα παιδιά με την καθοδήγησή σας!
Για να αποκτήσετε το υλικό πατήστε πάνω στην εικόνα:


Βρείτε τα προηγούμενα διαδραστικά λουκουμάκια εδώ:  

 Έχουν ήδη ανέβει και τα διαδραστικά λουκουμάκια #4  και #5, αναζητήστε τα στο ΤΡΤ. 
Η ανάρτηση τους προσεχώς!




Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου