Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Διαδραστικό Λουκουμάκι #4_ Οι Φράσεις

   

  Το τέταρτο Διαδραστικό Λουκουμάκι (#4) περιλαμβάνει τις φράσεις της γλώσσας μας και τον τρόπο που αυτές είναι δομημένες.
Στα παραθυράκια για κάθε ομάδα φράσεων τα παιδιά εντοπίζουν εύκολα τον τρόπο που αυτές σχηματίζονται, τον ρόλο τους και  τι ακριβώς προσδιορίζουν σε κάθε περίπτωση, καθώς και κάποια μικρή -αλλά χρήσιμη σίγουρα- πληροφορία ή υπενθύμιση! Υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα για να είναι πιο κατανοητά. 

Στο pdf αρχείο περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα με συμβουλές και φωτογραφίες για την κατασκευή. Επιπλέον, στο εκτυπώσιμο φυλλάδιο υπάρχουν σύντομες οδηγίες για τα παιδιά. Φυσικά, θα βρείτε τα αντίστοιχα πλαίσια μόνο με τίτλους για να συμπληρώσουν οι μαθητές/τριες όσα ο/η εκπαιδευτικός κρίνει ότι πρέπει να καταγραφούν, ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες των παιδιών. 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο διαδραστικό τετράδιο  ή σε Lapbook  δικής σας διάταξης. 

Για να το αποκτήσετε πατήστε πάνω στην εικόνα:



Αναζητήστε όλη τη σειρά με τα Διαδραστικά Λουκουμάκια, τα οποία θα εμπλουτίζονται συνεχώς για όλα τα μαθήματα του Δημοτικού!

Αν δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε αρχεία από το TpT πατήστε εδώ.

💗Τα λέμε σύντομα!😉







Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος. Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να είναι αποσπασματική και να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου