Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ #2 Η απλή πρόταση

 
    Λίγες μέρες μετά το πρώτο διαδραστικό λουκουμάκι σας έχω έτοιμο το επόμενο!
Πρόκειται για το κομμάτι της απλής πρότασης από το Lapbook Συντακτικού.  Αυτό το pdf αρχείο περιλαμβάνει τα τμήματα του Υποκειμένου, του Ρήματος, του Αντικειμένου και του Κατηγορούμενου μαζί με οδηγίες και με φωτογραφίες για να το κατασκευάσουν τα παιδιά βήμα βήμα. Όπως σε κάθε αρχείο, περιλαμβάνονται και σύντομες οδηγίες για τους μαθητές στα φύλλα που πρόκειται να κόψουν. Στο αρχείο αυτό περιλαμβάνονται και κενά πλαίσια, μόνο με τους τίτλους του κάθε τμήματος, ώστε να γράψετε ακριβώς αυτά που δε θυμούνται ή θέλετε να ξέρουν οι μαθητές σας σύμφωνα με το επίπεδο της τάξης τους.

Να σας δώσω κι ένα μικρό Tip:
✔Τις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να τις προβάλλετε πιο πριν ή κατά την ώρα της κατασκευής στην τάξη, ώστε να αποφύγετε λάθη!

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχετε διαβάσει την ανάρτηση για τα διαδραστικά τετράδια ήρθε η ώρα! Εκεί θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πως να διαχειριστείτε την κατασκευή διαδραστικού τετραδίου στη τάξη. 😉


 Για να αποκτήσετε το 8σέλιδο αρχείο πατήστε πάνω στην εικόνα.


Αν δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε αρχεία από το ΤΡΤ διαβάστε εδώ.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα!
Be around!





Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου