Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Γραμματική αναγνώριση...βάσει σχεδίου (κλιτά και άκλιτα)

   
         Η ανάρτηση αυτής της εβδομάδας αφορά ένα παλιότερο αρχείο που αποφάσισα να βελτιώσω και να εμπλουτίσω ορμώμενη από  τα δικά σας σχόλια και την ανατροφοδότηση των ίδιων των παιδιών:
Την Γραμματική αναγνώριση...βάση σχεδίου.  Το αρχείο της Β΄έκδοσης περιλαμβάνει άλλον ένα χάρτη γραμματικής αναγνώρισης, για την συναρμολόγηση του οποίου απαιτούνται 3 μέρη (κόβουν και κολλούν 3 φύλλα). Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο τέταρτο σχεδιάγραμμα στη διαδρομή των μετοχών και των αντωνυμιών.
     Στην πρώτη ανάρτηση θα βρείτε αναλυτικά τη δική μου πρόταση για τη χρήση τους στη διδασκαλία, ωστόσο ο κάθε εκπαιδευτικός είναι ελεύθερος να αποφασίσει  πώς, πού και πότε θα το χρησιμοποιήσει.

Το νέο αρχείο θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στο κατάστημά μου στο TPT, 
για να το κατεβάσετε πατήστε πάνω στην εικόνα: 


Αν δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε αρχεία από το ΤΡΤ διαβάστε εδώ.



Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.



1 σχόλιο: