Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ #1... Τhe Βeginning!

   
   Είναι κάποιες στιγμές που οι σκέψεις μας έρχονται και τρυπώνουν στο μυαλό μας και τριγυρίζουν... και βρίσκουν έδαφος... και ωριμάζουν...



   Μια τέτοια σκέψη γεννήθηκε και ωρίμασε και στο δικό μου μυαλό και είναι πλέον εδώ!😊 Με αυτή την ανάρτηση εγκαινιάζω μια νέα σειρά υλικού στο ηλεκτρονικό μου μαγαζάκι στο Teachers Pay Teachers!  Ο τίτλος της σειράς θα είναι <<Διαδραστικά Λουκουμακια>> και αποτελείται από πολλά μικρά ανεξάρτητα αρχεία εκπαιδευτικού υλικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαδραστικά τετράδια ή σε ολόκληρα Lapbook δικής σας σύνθεσης.   Ο τίτλος της σειράς περικλείει τη γλυκιά διάδραση της γνώσης και της κατασκευής σε μικρές δόσεις, ακριβώς όπως ένα λουκούμάκι!

Τα αρχεία αυτά θα  έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
✔️θα είναι οικονομικά, 
✔️με οδηγίες κατακευής και φωτογραφίες
✔️με συμπληρωμένα ή/και ημι-συμπληρωμένα πεδία.


Για μεγαλύτερη οργάνωση κάθε αρχείο θα έχει έναν αριθμό.  Ο κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να συνδυάσει μεμονωμένα αρχεία ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών του και να καλύψει το εύρος της ύλης που επιθυμεί.

Για αρχή θα ξεκινήσω με τον κατακερματισμό των αρχείων  από το Lapbook Συντακτικού. Πατώντας επάνω στην εικόνα θα οδηγηθείτε στο αντίστοιχο αρχείο του Teacher Pay Teachers:

Τα είδη των προτάσεων!


Θα ακολουθήσουν πολλά μικρά αρχεία και για άλλα διδακτικά αντικείμενα. Επομένως, ακολουθήστε τη σελίδα για να είστε μόνιμα ενημερωμένοι για οτιδήποτε καινούριο!
Θα τα πούμε ξανά εδώ τριγύρω!






Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου