Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Μολύβάκι Προβλήματος β΄ έκδοση (γίγας και ατομικό)




Το μολυβακι του προβλήματος είναι μια από τις πρώτες αναρτήσεις αυτού εδώ του Blog(και το αγαπήσατε πολύ!) , όμως πάει καιρός και θέλοντας να το χρησιμοποιήσω στη σχολική αίθουσα αποφάσισα να το αλλάξω λίγο και να το μεγεθύνω! 

Χρησιμεύει ως πίνακας αναφοράς για τα στάδια επίλυσης των προβλημάτων, στρατηγική που πάντα πρέπει να χρησιμοποιούν τα παιδιά όταν έρχονται αντιμέτωπα με επίλυση προβλημάτων.  Βέβαια, είναι και μια όμορφη γωνία της τάξης, αναβαθμίζοντας τη διακόσμηση της!😊😉😉 

Το αρχείο είναι δωρεάν και μπορείτε να το εκτυπώσετε σε χρωματιστές κόλλες ή χαρτονάκια Α4 για να έχετε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας. Περιλαμβάνει τις σελίδες που απαιτούνται για το γιγάντιο μολυβάκι, αλλά και δύο σελίδες με τα ατομικά μολυβάκια των μαθητών. Ωστόσο αν θέλετε και τη σελίδα με τις λέξεις κλειδιά από την Α' έκδοση, μπορείτε να την βρείτε εδώ διαβάζοντας αναλυτικά όλα τα στάδια και το σκεπτικό χρήσης του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού υλικού!

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο αρχείο πατώντας εδώ!

Να είστε καλά και να προσέχετε! 
Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες σας!





Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου