Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ατζέντα Εκπαιδευτικού (lifetime update)



Ξέρω, ξέρω..είπα θα επανέλθω τον Σεπτέμβριο, μα δεν άντεξα!!!

Δεν είχα σκοπό να φτιάξω ατζέντα εκπαιδευτικού, γιατί από την εμπειρία μου μέχρι τώρα, όταν αγοράζω μια έτοιμη δεν την χρησιμοποιώ ή δεν με καλύπτει όπως και όσο επιθυμώ. Από τις πρώτες κιόλας αναρτήσεις αυτού του blog ήταν τα εβδομαδιαία πλάνα εργασίας για ψηφιακή και έντυπη μορφή και οι μηνιαίες φόρμες προγραμματισμού που τις έχω και τις τυπώνω κάθε χρόνο! (Αν δεν τις έχεις εντοπίσει, είναι δωρεάν και απλές στη χρήση.) 
Και μετά βρήκα αυτά....


Και σκέφτηκα  ότι το ουράνιο τόξο είναι σύμβολο αισιοδοξίας και ελπίδας ... Πόσο ανάγκη τις έχουμε αυτές τις δύο έννοιες φέτος!(Γράφω για αισιοδοξία για να πείσω και τον εαυτό μου φέτος...)  Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, λοιπόν, στη δημιουργικότητα που μου ενέπνευσαν τα ουράνια τόξα! Αγαπώ να σχεδιάζω και να... συναρμολογώ όμορφα γραφικά και όσοι με παρακολουθείτε το ξέρετε καλά !

Το προϊόν αυτής της έμπνευσης είναι διαθέσιμο στο Teachers Pay Teachers και η ανανέωση του θα είναι αυτόματη και δωρεάν στο ίδιο αρχείο κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, καλά να είμαστε! Το αποκτάτε, δηλαδή φέτος, και έχετε κάθε χρόνο νέο ανανεωμένο αρχείο για την ερχόμενη σχολική χρονιά, χωρίς επιπλέον χρέωση! Εκτυπώνετε τις σελίδες που θέλετε, όσες φορές θέλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και φτιάχνετε τη φετινή σας ατζέντα στα μέτρα σας! 


Χαρακτηριστικά αρχείου:


Το αρχείο αυτό είναι συμπιεσμένο (βεβαιωθείτε πως έχετε unzip πρόγραμμα) και περιέχει:
  • Όλες τις σελίδες σε αρχεία εικόνων png
  • Εκτυπώσιμο PDF Ατζέντας Εκπαιδευτικού για έντυπη μορφή
  • Power Point Ατζέντας Εκπαιδευτικού
  • PDF με υπερσύνδεσμο αντιγραφής στο Google Drive
  • PDF με υπερσύνδεσμο αντιγραφής στο One Note
  • Παρουσίαση σε PDF με τους προτεινόμενους τρόπους αξιοποίησης
  • Φάκελος με αυτοκόλλητα
  • 2 βοηθητικά βίντεο

 Δείγμα με 13 από τις 55 σελίδες του αρχείου (χαμηλή ανάλυση). 

Επιπλέον, η ανάρτηση είναι ανοιχτή για τον εμπλουτισμό του αρχείου με κάποια φόρμα που θα ήταν χρήσιμη για σας! Οι προτάσεις σας στα σχόλια ή σε email στο miataximapoiataxi@gmail.com

👇Πατήστε στην εικόνα για να το κατεβάσετε!


Σύντομα θα ανέβει βίντεο με 2 τρόπους για να αξιοποιήσετε το αρχείο ψηφιακά! Γιατί η ψηφιακή εποχή μας δίνει την ευκαιρία να τα έχουμε όλα μαζί μας σε ένα cloud (μια ψηφιακή αποθήκη για όσους δε γνωρίζουν) και να έχουμε πρόσβαση από κάθε συσκευή μας! 

Θα σας... ''μυήσω'' σε αυτόν τον τρόπο σύντομα! 
Follow on social media and... be around😉



Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.

Γραφικά και γραμματοσειρές από flaticon.comaka acid canvas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου