Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Καιρός για τα 3 Α: Απολογισμός, Ανατροφοδότηση, Αναγνώριση


Απολογισμός σχολικής χρονιάς
Ανατροφοδότηση στο εκπαιδευτικό υλικό
Αναγνώριση με ένα ευχαριστώ


Θα μπορούσα να το γράψω στο τέλος, αλλά για να του δώσω τη σημασία που αρμόζει θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 🙏🙏🙏για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο υλικό μου!

Δεσμεύομαι για έμπρακτο ευχαριστώ με διαγωνισμό τον Σεπτέμβρη💝 

   
Η φετινή σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και όσο αναπάντεχη και να ήταν, δεν έχουμε παρά να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε πιο υποψιασμένοι από κάθε άλλη φορά! Κάποιοι θα κλείσουν τους υπολογιστές τελείως, κάποιοι θα αξιοποιήσουν τα ερεθίσματα και να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες, κάποιοι θα αρχίσουν να προετοιμάζουν το εκπαιδευτικό τους υλικό οργανώνοντας το σε πιο ψηφιακή μορφή. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε είναι ΟΚ! Γλυκό το καλοκαίρι και ακόμη πιο γλυκός ο ελεύθερος χρόνος!

Θέλοντας αυτό το καλοκαίρι να κάνω κι εγώ έναν απολογισμό για το υλικό που έχω δημιουργήσει και για να οργανώσω πιο στοχευμένα τα ψηφιακά αρχεία  της επόμενης σχολικής χρονιάς, ζητώ την δική σας άποψη!
💪Ποια αρχεία σας φάνηκαν πιο χρήσιμα; 
🤦‍♀️Ποια αρχεία χρειάζονται κάποια διόρθωση (2 μάτια έχω, όλο και κάτι ξεφεύγει!)

Αν έχετε κατεβάσει και χρησιμοποιήσει υλικό μου θα ήταν χρήσιμο να γράψετε το δικό σας feedback, τη δική σας ανατροφοδότηση εννοώ! Διαλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με σχόλιο κάτω από το αρχείο που έχετε κατεβάσει από το μαγαζάκι του Teachers Pay Teachers (συμπληρώνετε κάποια στοιχεία και σχολιάζετε, προτιμότερο να γράψετε στα αγγλικά ή έστω greeklish, γιατί δεν αναγνωρίζει πάντα τους ελληνικούς χαρακτήρες)

2. Με επώνυμο ή ανώνυμο σχόλιο κάτω από την κάθε ανάρτηση, βρείτε αυτή ή αυτές που έχετε χρησιμοποιήσει από την "Αναζήτηση" ή  από το τμήμα "Οι αναρτήσεις σε σειρά" που θα βρείτε στη δεξιά πλευρική στήλη κάθε σελίδας!

3. Με προσωπικό email στο: marxat88@gmail.com


Η διακοπές επιβάλλονται για να μαζέψουμε δυνάμεις και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για την επόμενη σχολική χρονιά!Καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες σας!!!😎

Θα τα ξαναπούμε το Σεπτέμβριο😉😉😉




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου