Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Βραχιολάκια επιβράβευσης και υπενθύμισης




Η επιβράβευση είναι κάτι που χρησιμοποιούμε στις τάξεις μας οι περισσότεροι από μας. Άλλοτε με αυτοκόλλητα, άλλοτε με σφραγιδουλες, με πόντους, με πλήθος αστεριών και πολλούς πολλούς ...άλλους τρόπους. Ένας πολύ ωραίος τρόπος
που βρήκα σε ξένες σελίδες είναι τα βραχιόλακια επιβράβευσης. Πρόκειται για βραχιόλακια που αναγράφουν ένα μήνυμα για κάτι θετικό που έκανε το παιδί. Τα μηνύματα αφορούν την επίδοση σε γνωστικά αντικείμενα, τη συμπεριφορά στο σχολικό περιβάλλον και  κάποιες ξεχωριστές μέρες του παιδιού.





Αυτό που πρόσθεσα στο πακέτο είναι τα βραχιόλακια υπενθύμισης. Πολλές φορές ζητάμε από τους μαθητές μας να φέρουν κάποιο υλικό απαραίτητο για την επόμενη μέρα. Μια υπενθύμιση στο χεράκι σίγουρα θα βοηθούσε! Επίσης, ανακοινώσεις ή βεβαιώσεις προς τον γονέα, που πολλές φορές αμελούν να δώσουν τα μικρά μας, δε θα χαθούν μέσα στα άδυτα(!) της σχολικής τσάντας!




Εκτυπώστε σε χαρτονάκι και κόψτε τα. Κάθε φορά που θέλετε να δώσετε κίνητρο σε κάποιον ή να ενθαρρύνετε κάποια επιθυμητή συμπεριφορά μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε! Τα μικρά ενθουσιάζονται με την ιδέα και χαίρονται ιδιαίτερα κάθε φορά που φορούν ένα ξεχωριστό βραχιολακι!  Δοκιμασμένο!
Υ. Γ. Δεν ενδείκνυνται για μεγάλες τάξεις. Εκεί έχω ετοιμάσει επιβράβευση διαφορετικής μορφής που θα αναρτήσω κάποια στιγμή...

Για να κατεβάσετε και εκτυπώσετε το αρχείο πατήστε πάνω στην επόμενη εικόνα. Απαιτείται λογαριασμός στο Teacher Pay Teachers. Μπορείτε να κάνετε έναν δωρεάν με τη βοήθεια  του post εδώ. Το αρχείο κατεβαίνει σε μορφή pdf. Εάν δεν μπορέσετε να το ανοίξετε πατήστε "δεξί κλικ", =>"άνοιγμα με..."και επιλέξτε το Adobe Reader.

   








Θα τα πούμε σύντομα!

3 σχόλια:

  1. Έξυπνο. Γιατί όπως λενε και οι ψυχολογοι η επιβράβευση πρέπει να είναι για κάτι συγκεκριμένο.
    Meandmamablog.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/17, 4:17 μ.μ.

    Έχω λογαριασμό στο teachers pay teachers. Προσπαθησα να το βρω για να το κατεβάσω αλλά δεν βρίσκει το αρχείο. Το έψαξα και με ελληνικούς και με αγγλικούς χαρακτήρες. Πώς μπορώ να το κατεβάσω διαφορετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον υπήρχε θέμα με τον σύνδεσμο, ο οποίος ανανεώθηκε. Μπορείτε να δοκιμάσετε άλλη μία φορά; Βγαίνει πλέον απευθείας στη σελίδα για να πατήσετε Download Now. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή