Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Σημαιάκια για την καλοκαιρινή γιορτή (Summer Banner)

 



    Και ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία, είπα να ανεβάσω κατιτίς, έστω και στο τέλος της φετινής χρονιάς! Αυτόν τον καιρό γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες και πρόβες για την  καλοκαιρινή γιορτή. Για τη δική μας γιορτούλα έφτιαξα ένα όμορφο "μπανεράκι" (από το αγγλικό  bunner το έβγαλα!) το οποίο θα μπει κρεμασμένο μπροστά από τη σκηνή της φετινής γιορτής.


    Στο σχολείο μας εκτυπώσαμε σε λευκά χαρτονάκια Α4, χρωματίσαμε με τέμπερες (για μεγαλύτερη οικονομία),  πλαστικοποιήσαμε , κόψαμε περιμετρικά και κάναμε στο επάνω μέρος τρύπες με διακορευτή ώστε να περαστεί η κορδέλα. Οι παρακάτω εικόνες είναι  το αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς με τους φετινούς συναδέλφους "Δασκάλους εν κινήσει"🎨🏫 : 


 






  Πατώντας στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να το κατεβάσετε κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ . 
Το αρχείο περιέχει την έγχρωμη και την ασπρόμαυρη έκδοση. 







Εάν δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε αρχεία από το Teacher Pay Teachers πατήστε εδώ.


Θα τα ξαναπούμε κάπου εδώ γύρω!




Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος. Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να είναι αποσπασματική και να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου