Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Βουτια στον πολλαπλασιασμό 2 - Πολλαπλάσια


Πίνακες προπαίδειας υπάρχουν παντού και σε μεγάλη  ποικιλία. Προτίμησα να φτιάξω ένα αρχειάκι με τα βασικά γινόμενα, ώστε να μπορώ να το κολλήσω στην τάξη.
Η εκτύπωση του είναι προτιμότερο να γίνει σε Α3 αν πρόκειται να διακοσμήσετε την τάξη σας με αυτά. Το αρχείο περιλαμβάνει και μια σελίδα με όλα τα γινόμενα για το αρχείο των μαθητών/τριών μας.Μπορείτε να βρείτε δωρεάν τις αφίσες με τα γινόμενα των βασικών πολλαπλασιασμών πατώντας πάνω στην επόμενη εικόνα. Απαιτείται λογαριασμός στο Teacher Pay Teachers. Μπορείτε να κάνετε έναν δωρεάν με τη βοήθεια  του post εδώ. Το αρχείο κατεβαίνει σε μορφή pdf. Εάν δεν μπορέσετε να το ανοίξετε πατήστε "δεξί κλικ", =>"άνοιγμα με..."και επιλέξτε το Adobe Reader.





Βασισμένη στην στρατηγική της απαρίθμησης των βασικών γινομένων συγκράτησα και μια πολύ ωραία άσκηση που βρήκα εδώ. Είναι η πυραμίδα των πολλαπλάσιων για τους αριθμούς από το 2 ως το 9.  




Κατεβάστε δωρεάν τα φυλλάδια πατώντας στην παρακάτω εικόνα:



Αυτά για σήμερα για το "project" πολλαπλασιασμός. Έρχονται και αφίσες στρατηγικών για τον πολλαπλασιασμό από βδομάδα!!!
Θα τα πούμε σύντομα!

1 σχόλιο:

  1. Μαρία καλημέρα! Όσες φορές έχω προσπαθήσει να σου στείλω email μου επιστρέφει πίσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ελπίζω το πρόβλημα να διορθωθεί. Ή αν έχεις κι άλλο email γράψε μου από εκεί. :)

    Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή