Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Εικονιδια σε Παρουσιάσεις Google



    Αν σας άρεσαν τα εικονίδια από τις εβδομαδιαίες φόρμες,  τότε μπορείτε να συνδυάσετε κι εσείς τα δικά σας και να δημιουργήσετε καλαίσθητες παρουσιάσεις ή άλλα έγγραφα με  απλό τρόπο!

Ανακάλυψα τη σελίδα Flaticon και τη λάτρεψα! Είναι ένας θησαυρός για κάθε εκπαιδευτικό που θέλει να φτιάξει τα δικά του φυλλάδια,αρχεία ή τις δικές του διαδραστικές ασκήσεις! Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εικονίδια μεμονωμένα, σε σετ ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε με έναν....μαγικό τρόπο στις παρουσιάσεις, στις φόρμες, στα έγγραφα Google.

Πώς;Σας τα δείχνω όλα αναλυτικά στο παρακάτω βιντεάκι!
Είναι η εποχή που όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα tutorial  για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας κι ας έχει λίγα εεεεε και μερικά σαρδάμ!!!😉




Φτιάξε κι εσύ, μπορείς!!!

Αν σου άρεσε το περιεχόμενο της ανάρτησης ακολούθησε κι εσύ τη σελίδα 
Μια τάξη μα ποια τάξη? 
με τους τρόπους που θα βρεις πάνω στην αριστερή μπάρα!


Θα τα πούμε ξανά εδώ γύρω! 
Να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτού σας!




Όροι πνευματικής ιδιοκτησίας

Το παρόν αρχείο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του miataximapoiataxi και διατίθεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο miataximapoiataxi.blogspot.com.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση χωρίς την άδεια του δημιουργού βάση του νόμου  2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93). Επιτρέπεται η ανατύπωση μόνο για ιδιωτική χρήση στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.  Οποιαδήποτε αναφορά στο υλικό πρέπει να αναφέρει την πηγή με υπερσύνδεσμο.
  
Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου